Tokyo nattliv – Upptäck Tokyos sena natthemligheter

Tokyo är Japans huvudstad och inte bara landets största stad utan den största i världen. Staden är också hem för Tokyo Dome, ett av de mest imponerande landmärkena i världen. Det finns oändliga saker att göra här för alla resenärer. Staden erbjuder en glimt av den japanska kulturen med dess många tempel och helgedomar. Det finns också bra mat och dryck val för alla som vill njuta av de bästa mat och drycker du kan hitta.

Mat i Tokyo

staden har många bra ställen att äta. Huvudstadsregionen har många intressanta internationella restauranger som serverar många nationella rätter. Några av dessa restauranger är Denny’s, Golden Gai, Burger Tokyo, Golden Show och Tokyoube. Tokyos svar på McDonalds är Tokyo Ebisu. Den är i grunden en glasssmörgås, men fylld med en söt och salt sås. Det serveras vanligtvis med en lätt att plocka upp Eigo Mochi, en riskaka med pålägg som frukt, grönsaker och kuroyaki (japansk riskaka).

En av de mest populära hotspotten är Tokyo Burger. Denna restaurang har flera platser över hela staden som erbjuder coola hamburgare och skakningar för att komplettera alla slags drycker. Det finns också staden barer och nattklubbar som Club Tokyo, Club Bamboo och Club Tokyo Live. Dessa platser erbjuder live musikuppträdanden av lokala och internationella band, DJs och musiker.

Nattklubbar i Tokyo

Tokyos hetaste nattplatser finns i stadens centrala region, Central Tokyo-området. Barer och klubbar som Lucky Buddha, House of Blues, Club Tokyo, O-Bingo, Club Noir, Rave Bar och Stone Buddha är bland de mest populära barerna och klubbarna i Tokyo. Alla dessa barer och klubbar erbjuder ett brett utbud av drycker, tillsammans med cocktails och aptitretare att gå tillsammans med någon form av middag eller lunch.

Missa inte den lilla världen av Roppongi och Sushi Bars i staden. Roppongi är en rispapperstapel som är fylld med grönsaker. Jämfört med sushi är Roppongi mindre tung på magen.

Slutligen är Ginza en av Tokyos mest kända och allmänt kända barer och klubbar. Klubben är känd för sina sensationella och extravaganta dansgolv. Ginza skryter av att vara den äldsta och största discoklubben i staden. Förutom dansgolv erbjuder Ginza också en mängd minibarer och nattklubbar, alla belägna inne i klubben.

Tokyo på natten

Övriga sena tjänster

Förutom dessa tre nattklubbar finns det ett antal andra barer och nattklubbar i staden som erbjuder fantastiska möjligheter till skoj och dans hela natten. För dem som letar efter fler alternativ för sena kvällar finns det ett antal Tokyo-hotell som erbjuder öppna sena menyer. Du kommer att upptäcka att många av Tokyo-hotellen nu erbjuder dessa sena nattjänster, särskilt till turister. Dessa restauranger öppnar fram till omkring 02:00. Några av dessa barer och nattklubbar erbjuder rockmusik och andra erbjuder också japansk hiphop.

Med så mycket att se och göra i staden, kan det ibland vara svårt att hålla reda på alla små barer och klubbar staden har att erbjuda. Lokalbefolkningen vet dock vilka barer och klubbar de ska besöka och vilka man ska undvika. Du kan enkelt hitta lokal information online genom att besöka stadens populära engelska Tokyo-bloggar. Dessa bloggar listar alla barer och klubbar i staden som är öppna sent, har galna priser och är bra ställen att dansa och ha det bra. När du väl har besökt några av dessa underbara anläggningar kommer du snart att inse varför så många människor älskar att besöka denna otroliga stad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *