London. Tips för att besöka för första gången

London är en av de mest populära resmålen i världen och lockar miljoner besökare varje år. Det är en stad full av spännande saker att gå, fantastiska platser att se och otroliga sevärdheter att se. Det finns ett stort utbud av saker att göra i London som alla kan njuta av. Huvudfokus i staden är på turism, så att hitta billiga biljetter och billiga hotell är ett bra sätt att ta sig runt. London är en storstad, så det är lite knepigt att hitta de bästa platserna att åka till. Lyckligtvis är vi här för att hjälpa dig. Här är några av de bästa sakerna att göra i Englands histroiska huvudstad.

London Skyline

Saker att göra i London

Oavsett om du reser till London för en längre vistelse eller bara besöker staden i några dagar, vill du definitivt kolla in Kensington High Street. Du kan checka in på ett hotell här under din fritid och sedan åka på sightseeing under dina dagar i staden. Ett av de bästa landmärkena är Buckingham Palace, som kan utforskas över ett antal olika turer.

Att resa till denna otroliga stad för första gången borde definitivt inkludera ett besök på London Eye, ett av världens största pariserhjul. Trots att det är ett relativt nytt tillskott har det snabbt blivit en älskad ikon för London Skyline. Du kan få fantastisk utsikt över staden silhuett medan du rider på detta jättehjul av underverk. Om du reser för första gången kanske du också vill besöka London Aquarium and Sea Life London. Akvariet erbjuder besökare en chans att se levande djur, medan London Sea Life Show ger besökare en chans att se marint liv.

Kultur i huvudstaden

Londons kungliga distrikt Kensington är känt som Little Italy eftersom det är där många italienska restauranger och varumärken är baserade. För att börja din sightseeingtur, gå till Hyde Park för att ta in den vackra Royal Borough of Kensington och Chelsea. Du kommer inte att missa ett besök i St. James ’Cathedral, som är en berömd attraktion. St. James är hem till en romersk-katolsk kyrka och Lilla Venedig. För fler fantastiska sevärdheter kan du överväga att besöka London Zoo eller ett av de många världsberömda museerna i hela staden.

Londons södra stadsdelar Camden och Kensington erbjuder besökare något unikt. Vi rekommenderar starkt att du besöker stadsdelarna Camden och Kensington. Dessa två stadsdelar är hem för några fantastiska museer, inklusive Natural History Museum och London Zoo. En annan bra attraktion är Londons Temple of Subception, som ligger på South King Street. Denna byggnad är ett exempel på forntida egyptisk arkitektur.

Extra tips

Din semester kan göras ännu mer spännande genom att använda en tipster-tjänst för att göra din turnéplanering enklare. En bra tipster hjälper dig att planera alla dina sightseeingturer till London så att du får se allt som finns att se i staden. London är en spännande stad som erbjuder många saker att göra, platser att gå och fantastiska sevärdheter att se. Om du planerar en resa, se till att du inte slösar bort någon tid, annars saknar du underverk som du inte hittar någon annanstans i världen.